Onze Diensten

Bij nieuwbouwplannen hanteren wij tijdens het gehele proces een persoonlijke aanpak. Voor en tijdens het bouwproces willen wij je actief betrekken en met onze flexibele opstelling aan jou wensen voldoen. Ook als het project gereed is, garanderen wij een goede nazorg en garantie.

Renovatie van een pand bestaat uit een grondige aanpak, waarbij bijvoorbeeld een gedeelte of een volledige woning wordt vernieuwd. De woning of bedrijfspand voldoet daarna weer aan de huidige standaard en kan, indien gewenst, de karakteristiek van het pand behouden blijven. Voor zowel kleine als grote en gecompliceerde renovaties kunt u bij ons terecht.

Voor elk soort verbouwing zijn wij jou partij. Wij zorgen ervoor dat overlast tot een minimum wordt beperkt. In overleg met je wordt een plan van aanpak opgesteld. Functioneren van het bedrijfsproces blijft gewaarborgd. Wij adviseren je graag om samen tot een kwalitatief en technisch uitstekend eindresultaat op te leveren.

Voor nieuwe funderingen en funderingsherstel werken wij met vakbekwame partners.

Uw monument is bij TIC Contructt in goede handen. Wij restaureren jou monument volgens de geldende eisen en gebruiken de juiste technieken.

Het is van belang de kwaliteit van een woning of gebouw op peil te houden. Onderhoud bestaat meestal uit kleine reparaties en/of herstelwerkzaamheden zoals: Repareren van stucwerk, Ramen of deuren weer sluitend maken, Vervangen van lood of zinkwerk, Nazien van installaties, Vervangen dakbedekking e.d.